Försäljning
0752 400 830

Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter

Vinn din biljett till Öredev 4-7 nov i Ipeers tävling

Oredev_2014_Ipeer_tavlingI år deltar Ipeer i den stora utvecklarkonferensen Øredev i Malmö 4-7 november. Det är ett långt, fint och kunskapstungt event med en prislapp därefter. Nu kan du vinna en biljett kostnadsfritt!

Allt du gör är att du senast den 28 oktober kl 12 mailar oss ditt förslag på vilken slogan Ipeer bör ha nu när vi blir en fristående affärsenhet i branschens ledande systemintegratör, Cygate som är en del av TeliaSonera. Vi förenar alltså ledande nät, integration och moln i ett – hur bäst återge detta i en slogan?Ipeer-Virtual-Data-Center-Kit

Förstapris är en biljett till alla konferensens 3 dagar 5-7 nov (värde: 13440 kr)

Andra och tredje pris är Ipeers virtuella datacenter i Legoformat – en unik byggsats som återger med vilken lätthet du i Hosted VMware och Hosted Azure Pack hos Ipeer själv kan bygga din molnmiljö (värde: ovärderlig, 12 år+).

Ta chansen och maila nu ditt Ipeer-Cygate sloganförslag (max 10 ord) till:

marknad@ipeer.se

Senast tisdag den 28 okt kl. 12.00 ihop med ditt namn, din e-post, din postadress och ditt företag. De slogans som vi bedömer kreativast och bäst förmedlar Ipeers och Cygates gemensamma fördelar vinner!

Om du inte skulle vinna så erbjuder vi ändå dig som Ipeer-bloggläsare 15% rabatt om du anger koden: Oredev<3 vid anmälan.

Sloganförslagen bedöms av en jury på Ipeers marknadsavdelning. Juryns beslut är oåterkalleligt. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.