Försäljning
0752 400 830

Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter

Suzuki moln nu i Ipeer Hosted VMware

Suzuki molnNär webben blir en allt viktigare hub i marknadsföringen har Suzuki Nimag Sverige till vår glädje valt vårt prisbelönta Hosted VMware-moln för ökad tillförlitlighet, snabbhet och flexibilitet. Webbplatsen suzukibilar.se flyttade in i juni och sajten har blivit betydligt snabbare i detta nya Suzuki moln.

– Med flera lanseringar och Suzuki Vitara precis utsedd till bästa SUV av Teknikens värld har vi ett spännande år framför oss. Suzukibilar.se på Ipeer Hosted VMware ger oss den stabila, snabba webbkommunikation vi behöver inför detta, vi har fått en dramatisk skillnad i hastighet, säger Elisabeth Cronquist, marknadskoordinator på Suzuki Nimag Sverige.

Snabbare Suzuki moln viktigt

– Webben måste vara snabb idag, även mobilt på 3G men också flexibel och t.ex. kunna visa film. Vi gillar hur rappt och enkelt administratörsgränssnittet är i Ipeer Hosted VMware och vi kommer att lägga fler kunder där, säger Bertel Andrén VD på Andrén & Jungå, tillika projektledare för Suzuki.

Sveriges Suzuki-importör Nimag Sverige hade tidigare sin webbplats i Holland. Suzukibilar.se har vuxit till en central hub för företaget, bilarna och återförsäljarna men också för alla kampanjer, platsen dit insatserna i sociala medier, banners och övrig annonsering pekar.

Biltävling med webben som hub

Suzuki moln Ipeer aochj tavlingDen nya modellen Baleno lanserades i våras med en tävling. Tio förstapriser i form av ett års privatleasing av bilen stod på spel. Tusentals personer gick ledda av kampanjsidan och SMS ut och letade bilar runt om i Sverige. Tävlingen underströk vikten av en snabb och tillgänglig webbplats. Efter utvärdering valde Suzuki i samråd med produktionsbyrån Andrén & Jungå Ipeers plattform.

Ipeer_marknadsansvarig_Erik_Arnberg– Suzuki och Andrén & Jungå står för kvalitet och tillförlitlighet och vi är mycket glada över att få deras förtroende när de satsar på att ge kunderna en riktigt snabb och tillförlitlig webbplats, säger Erik Arnberg, marknadsansvarig för varumärket Ipeer hos Cygate, en del av Telia.

Ipeer Hosted VMware har de två senaste åren i konkurrens med nationella och globala alternativ utsetts till bästa server i molnet av svenska Techworld och slagit förväntningarna såväl inom försäljning som stabilitet. Suzukibilar.se är byggt på WordPress av Andrén & Jungå som sedan 2008 ansvarar för webbplatsen.

Se även MKSE, IT-Kanalen, Ekonomit, IT24