Försäljning
0752 400 830

Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter

Category Archives: Nya tjänster

Ny kontrollpanel – Fenrir med full koll och fria testservrar

Vi är mycket glada att kunna presentera en ny kontrollpanel – Fenrir. Panelen finns idag för kunder med Hosted VMware, Elastic Cloud Server och dedikerade servrar eller specialtjänster*. Fenrir ger dig som användare en rad konkreta förbättringar:

Kostnadsfria testservrar

Vill du snabbt testa hur olika Linuxinstanser fungerar för dina behov är det bara att testa direkt i kontrollpanelen, som i filmen ovan. En Linux-instans med terminal i panelen startas under två timmar och raderas därefter, helt utan extra kostnad. Systemet bygger på Linux-containers.

Continue reading

Cygate Cloud först med Ericssons Apcera PaaS-plattform

Ipeer_Ericsson_Oredev_2015
Vi är stolta över att som en del av Cygate Cloud få vara med att bli första partner i världen att ihop med Ericsson sälja deras nya Apcera-teknik i Cygate Cloud Application Platform (CAP). CAP är en fullfjädrad plattformstjänst (PaaS) som är optimerad för utveckling och DevOps med stöd för Dockers och containers, automatisk virus- och sårbarhetsscanning, testning (Jenkins) samt de bästa möjligheterna att automatiskt säkra utvecklingen med IT-policys på marknaden.
Allt för snabbare, säkrare utveckling!

På utvecklarkonferensen Øredev i Malmö fick vi på Ipeer i veckan tillfälle att låta många nyfikna utvecklare dema den nya plattformen – se ovan Stefan Flink (Ericsson) till v och Magnus Persson (Ipeer) till höger in action på mässan!

Läs mer härnedan, eller varför inte testa demon själv här!

->Computer Sweden
->IT-Kanalen
->Telekomnyheterna (betalvägg)
->Reuters

Övervaka din server, applikation eller funktion

Ipeer övervakning av server
Tillsammans med Monitor Scout kan vi erbjuda dig övervakning av din server, applikation eller funktion. I tjänsten ingår allt från avancerad övervakning av hemsidor till övervakning av minne, cpu och hårddisk.
Övervakningen sker från 18 platser runt om i världen och du kan enkelt administrera all övervakning via en webbaserad kontrollpanel.

Kostnadsfritt konto

Vid beställning av ECS, Hyper-V, VPS och dedikerad server ingår ett kostnadsfritt konto hos Monitor Scout. Läs mer om övervakning av server.

Nyhet: Dedikerad Server Plus

För dig som redan hyr eller har funderingar på att hyra en egen dedikerad server kommer vår nästa stora nyhet: Dedikerad Server Plus som ger dig mer av allt.

Här är de största nyheterna med Dedikerad Server Plus:

  • Ny hårdvara
  • iDRAC Enterprise ingår
  • Utökad trafikmängd
  • Tre kostnadsfria konsulttimmar/månad ingår

Din dedikerade server är i trygga händer

Med Ipeers Dedikerad Server Plus hyr du en helt egen server med övervakning dygnets alla timmar, året runt. Vårt datacenter är toppsäkert och har bland annat redundans och el-backup. Eventuella fel upptäcks snabbt och åtgärdas på kortast möjliga tid.

Dedikerad Server Plus

Dedikerad Server Plus finns med Linux och Windows

Din dedikerade server kan förses med både Linux och Windows som plattform. Om du har specifika önskemål kan vi hjälpa till med skräddarsydda lösningar. Vår driftspersonal har mångårig erfarenhet av serverdrift och anpassningar.

Hos oss hittar du marknadens mest kompletta serverlösningar tillsammans med en teknisk support som brinner för att hjälpa dig med din servermiljö.

Läs mer om dedikerad server och vad vi kan erbjuda.