Försäljning
0752 400 830

Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter

Category Archives: Ipeer Blog

SSD Hosted VMware – där du vill, när du vill

SSD Hosted VMware alt HDD - IpeerÄr snabba responstider viktiga för er? Har ni en webbplats med många samtidiga användare, en e-handelsplattform eller en SaaS-tjänst? Har ni en miljö där mycket kod löpande skall checkas in, byggas och testas? Då kan vår nya Guldnivå med SSD Hosted VMware vara nåt för er. Den finns tillgänglig nu i våra redundanta datamiljöer både i Stockholm och Karlstad.

Continue reading

Årets Øredev gjorde skillnad: Talent without borders

Oredev-twb-hackademy2014 och 2015 hade vi nöjet att få visa upp vår molndrift – gestaltad i exklusiva Lego-paket – för 1300 utvecklare på Øredev i Malmö. Den 9-11 november hade vi nöjet att få bevista den stora utvecklarkonferensen på Slagthuset igen, men denna gång under Cygates egid, i sällskap av vänner från Telia. Detta gjorde oss till en del av ett mycket bredare erbjudande; prisbelönt molndrift, Nordens största nät med kvalitetsgaranti (QoS) och utvecklarerbjudandet Telia Premium Zone med potentiell access till 1,2 miljoner hushåll.

Det som verkligen gjorde intryck på oss var bortom kommersiella mål: Øredev syftar bl.a. till att göra skillnad i världen i en positiv riktning – och de gör det också! Vi träffade på konferensen många imponerande nya utvecklare som fram till helt nyligen var flyktingar! Läs Cygates reportage om Talent without borders.

 

Suzuki moln nu i Ipeer Hosted VMware

Suzuki molnNär webben blir en allt viktigare hub i marknadsföringen har Suzuki Nimag Sverige till vår glädje valt vårt prisbelönta Hosted VMware-moln för ökad tillförlitlighet, snabbhet och flexibilitet. Webbplatsen suzukibilar.se flyttade in i juni och sajten har blivit betydligt snabbare i detta nya Suzuki moln.

– Med flera lanseringar och Suzuki Vitara precis utsedd till bästa SUV av Teknikens värld har vi ett spännande år framför oss. Suzukibilar.se på Ipeer Hosted VMware ger oss den stabila, snabba webbkommunikation vi behöver inför detta, vi har fått en dramatisk skillnad i hastighet, säger Elisabeth Cronquist, marknadskoordinator på Suzuki Nimag Sverige.

Continue reading

Antura Projects väljer Cygates moln

Antura ProjectsAntura Projects: Tack vare ett enormt jobb från flera kollegor inom Ipeer-teamet, Andreas Johansson med flera så har den femfaldiga DI Gasell- och VA Superföretag-vinnaren Antura valt Cygates och Ipeers plattform. Antura kommer då att gå från dedikerade servrar till en mera säker och skalbar privat Microsoft-miljö.

Antura Projects viktigt projektverktyg

Antura och dess Project and Portfolio Management (PPM)-lösning Antura Projects används av 150 000 användare i 50 länder. Bland kunderna finns såväl börsbolag som stora offentliga verksamheter t.ex. Assa Abloy, Husqvarna, Swedavia och SJ.

Härligt jobbat!

Läs mer: IT-Kanalen, IT.Branschen, Verkstadsforum, B2Bnyheter samt Cygate