Försäljning
0752 400 830

Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter

Category Archives: Hosted VMware

SSD Hosted VMware – där du vill, när du vill

SSD Hosted VMware alt HDD - IpeerÄr snabba responstider viktiga för er? Har ni en webbplats med många samtidiga användare, en e-handelsplattform eller en SaaS-tjänst? Har ni en miljö där mycket kod löpande skall checkas in, byggas och testas? Då kan vår nya Guldnivå med SSD Hosted VMware vara nåt för er. Den finns tillgänglig nu i våra redundanta datamiljöer både i Stockholm och Karlstad.

Continue reading

Ny kontrollpanel – Fenrir med full koll och fria testservrar

Vi är mycket glada att kunna presentera en ny kontrollpanel – Fenrir. Panelen finns idag för kunder med Hosted VMware, Elastic Cloud Server och dedikerade servrar eller specialtjänster*. Fenrir ger dig som användare en rad konkreta förbättringar:

Kostnadsfria testservrar

Vill du snabbt testa hur olika Linuxinstanser fungerar för dina behov är det bara att testa direkt i kontrollpanelen, som i filmen ovan. En Linux-instans med terminal i panelen startas under två timmar och raderas därefter, helt utan extra kostnad. Systemet bygger på Linux-containers.

Continue reading

Rekordtillväxt i Hosted VMware ger Veeam-pris

Cygate Veeam VCSP2015 var ett fantastiskt år för Cygates molnsatsning, genom Cygate Cloud och Ipeer. Hosted VMware-molnet som backas upp med Veeam växte kraftigt när hundratals ytterligare verksamheter valde en prisvärd, stabil och skalbar molndrift i svenska datacenter. Hosted VMware valdes i januari 2016 för andra året i rad till ”Bästa server i molnet” av Techworld i konkurrens med internationella och lokala infrastrukturmoln.

2015 lanserade även Cygate tjänsten Cloud Repository for Veeam (Veeam Cloud Connect) – en enkel sekundärbackup i molnet för de tusentals svenska kunder som redan har lokal backup med Veeam. Tillsammans har dessa två faktorer resulterat i en fördubbling i mängden uppbackade VM:ar och att Cygate nu fått titeln Årets molnleverantör och bästa VCSP (Veeam Cloud Service Provider) hos Veeam!

Se även Cygates pressmeddelande eller IT24 och IT-Kanalen.

(I bild ovan från v: Veeam: Per Granlöf, Channel Mgr Sverige och Finland, Gilles Pommier, VP Channel EMEA, Fredrik Zachrisson, Tjänsteägare Cygate Cloud, Erkko Skantz, Mgr Channel Nordics, Veeam).

Ipeer Hosted VMware åter bästa IaaS-molntjänsten i Techworlds test

Techworld_bast_i_test_logoIpeers tjänst Hosted VMware har av Techworld 2016 åter korats till “Bästa server i molnet” i årets IaaS-test i konkurrens med Amazon, Microsoft Azure, Google, Rackspace och svenska branschkollegor. Vi – och hela Cygate Cloud, som ju också säljer exakt samma tjänst – är oerhört glada. Vi konstaterar att trots en omfattande tillväxt i plattformen under 2015 så har våra förbättringar av nät och hårdvara burit frukt: nät- och diskprestanda är ännu bättre än vid det förra Techworld-testet.

Vi ber att få återkomma med en större bloggpost men just nu vill vi uttrycka vår tacksamhet till er våra kunder, våra duktiga kollegor och vår partner i VMware, utan vilka vi inte kunnat komma hit.

UPPDATERING: vi har skrivit en längre post om testet på Cygates blogg – Ipeer är en del av Cygate Cloud och det är med gemensamma krafter vi vunnit denna test för andra året i rad.

Läs mer:

Techworlds test 2016

Techworlds test 2015 (nov 2014)

Techworlds analys av tjänsten 2014,

VCDX56 test av Ipeer Hosted VMware

Övriga artiklar: NWT, IT-Kanalen, IT.Branschen, Verkstadsforum, VMware EMEA Blog