Försäljning
0752 400 830

Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter

Apoteas Pär Svärdson berättar om framtiden – och lite till

Apoteas Par Svardson Cygate Ipeers team arbetar sedan länge integrerat med Cygate. När Cygate nu i sin #Prataomit-kampanj låtit intervjua några kunder så är Sveriges flerfaldigt prisbelönte bäste e-handlare Apoteas Pär Svärdson en av dem.

Apoteas Pär Svärdson i butiken

Simon_Chippen_Svensson_Apotea

“Pär, det är nåt fel här…”

I kortfilmen med komikern Simon Chippen Svensson får Adlibris och Apoteas grundare Pär Svärdson beröra bland annat hur många som vet var Simon handlar sin munspray, vad som är fel på Apotea.se och hur framtidens e-handel ser ut.

Filmen kan beskådas i Cygates blogg, här finns också gott om andra kundcase och säkerhetstips, till exempel:

– Jobba var du vill – om du känner till riskerna

– Ransomware – skydda ditt företag innan det är för sent

– Hur kan en molnstrateg hjälpa mig som IT-chef egentligen? (film)

Om Apotea

apotea natapotekApotea.se är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Syftet är att öka servicen och underlätta vardagen för företagets kunder.

De som arbetar på apotea.se har lång erfarenhet av näthandel och sedan 2011 har Apotea Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek med ett heltäckande sortiment av både receptfria och receptbelagda läkemedel. Hos Apotea kan du dock handla mycket mer än bara läkemedel – de har det mesta för din kropp, hälsa och ditt välbefinnande. Precis som på ett vanligt apotek fast med nätets bekvämlighet!

Skickliga e-handlare som levererar

På Ipeer och Cygate är vi mycket stolta över att få vara leverantör till dessa oerhört skickliga e-handlare. Apotea har bland annat valts till Årets tillväxtföretag av Dagens Handel, och vi instämmer i juryns motivering e-Retailer of the Year 2016:

”Apotea står i en klass för sig när det gäller att kombinera hög organisk tillväxt med lönsamhet. De har ändrat synen för hur vi ser på apotek och verkligen dragit nytta av den avreglerade apoteksmarknaden,” lyder juryns motivering.

Läs mer om Apotea: Apotea i media