Försäljning
0752 400 830

Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter

Apotea gör Hat Trick på Nordic eCommerce Summit 2016: Årets e-handlare för tredje året i rad

Apotea_Sofia_Modig_Par_Svardson_Ipeer_NES16Apotea, Sveriges enda renodlade nätapotek gjorde ett Hat Trick på Nordic eCommerce Summit 2016 18-19 maj när de valdes till Årets e-handlare för tredje året i rad. I montern fick vi möjlighet att träffa två av grundarna av Apotea (som även varit med och grundat Adlibris) Pär Svärdson och Sofia Modig.

Hur känns det att ha blivit årets e-handlare för tredje året i rad?

– Det är oerhört roligt att få ett sånt här erkännande. Vi är mycket glada, vi är också mycket glada över Ipeers drift den är viktig och fungerar utmärkt, sade Apoteas grundare och vd Pär Svärdson.

Apotea gör Hat Trick – och blir dessutom Årets tillväxtföretag

apotea_se-logo-150x150På Ipeer är vi mycket stolta över att få vara driftleverantör till dessa oerhört skickliga e-handlare. Apotea har precis även valts till Årets tillväxtföretag av Dagens Handel, och vi instämmer i juryns motivering e-Retailer of the Year 2016:

”Apotea står i en klass för sig när det gäller att kombinera hög organisk tillväxt med lönsamhet. De har ändrat synen för hur vi ser på apotek och verkligen dragit nytta av den avreglerade apoteksmarknaden,” lyder juryns motivering.

Läs mer om Apotea och Ipeers samarbete med dem här samt i IT24 och IT.Branschen.